Hosams Abu Meri un Linda Mūrniece ģimenes lauku māju nedalīs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Nedēļas nogalē atrodoties savās lauku mājās «Salnēnos», viens no spēcīgākajiem pāriem deputāts Hosams Abu Meri un Linda Mūrniece paziņoja, ka izlēmuši iet katrs savu dzīves ceļu. Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», pāris oficiāli tiks šķirts jau 14.jūnijā.

Intervijā izdevumam Hosams atklāja, ka tā nav bijusi nejaušība, ka par šķiršanos viņi paziņojuši, atrodoties savās lauku mājās, jo vieta ir attiecību simbols, kuru viņi kopā sameklēja un iegādājās.

Pāris izlēmuši īpašumu nedalīt, bet atstāt kā kopējo īpašumu, un atpūtīsies tajā gan kopā, gan atsevišķi.

Politiķis ir drošs, ka viņi nekad nekļūs par tik lieliem ienaidniekiem, lai nespētu īpašumu sadalīt.

Runājot par Rīgas dzīvokli, vīrietis atklāj, ka Linda paliek dzīvot viņu mājvietā, bet viņš sev meklēs jaunu dzīvokli, viņš uzskata, ka šķiroties dzīvesvieta vīrietim vienmēr ir jāatstāj sievietei.

Saņemot jautājumu, par to kā izdodas mierīgi izšķirties, vīrietis paziņo, ka viņi ir gudri cilvēki, kuri mīl un ciena viens otru, tāpēc izdevies visu izrunāt un saglabāt draudzību.

Dzīve ir mācību stunda, kurā ir jāiemācās vienmēr cienīt otru cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu