Īstais iemesls, kāpēc Gala Gadota «Brīnumsievietes» pirmizrādē izgāja sandalēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izraēlas aktrise Gala Gadota (Gal Gadot), kura jaunajā komiksu filmā «Wonder Woman» atveido supersievieti, ir supersieviete arī reālajā dzīvē. Prezentējot filmu uz sarkanā paklāja, viņa atteikusies no tradicionālajām augstpapēžu kurpēm, dodot priekšroku ērtām sandalēm.

Ceturtdienas vakarā Gala uz sarkanā paklāja izgāja vienkāršās 50 dolārus vērtās «Aldo» sandalēs ar plakanu zoli. Lieki piebilst, ka šis fakts tika pamanīts un daudzas sievietes sociālajos tīklos paslavējušas Gadotu par šādu soli.

Gala Gadota
Gala Gadota Foto: AP/Scanpix

«Es vēlos aizsākt jaunu tendenci - nēsāt uz sarkanā paklāja ērtus apavus,» pati Gadota izteikusies intervijā «USA Today». «Man patīk nēsāt kurpes ar augstiem papēžiem, domāju, ka tas ir skaisti, seksīgi u. tml. Taču vienlaikus augstie, tievie papēži ir mazliet bīstami, jo mēs zaudējam līdzsvaru. Tie nav labi arī mugurai. Kāpēc velkam šādas kurpes?»

Vēl viens arguments par labu sandalēm ir tāds, ka pati 32 gadus vecā aktrise pagājušogad sastiepusi muguru. Tiesa, tas neesot galvenais arguments. «Es varu staigāt augstpapēdenēs, taču nolēmu, ka nav ko māžoties. Nēsāšu sandales!»

«Es vēlējos, lai man ir ērti, galu galā tā ir manas dzīves svarīgākā pirmizrāde!» viņa rezumē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu