Aktrise Andželīna Džolija baidās, ka pazaudēs adoptēto meitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Andželīna Džolija gatavojas doties uz Etiopiju, lai iepazīstinātu savu meitu Zahāru ar bioloģisko māti. Pirms divpadsmit gadiem Andželīna adoptēja meitenīti, iemīlot viņu no pirmā acu uzmetiena. Aktrisei tika teikts, ka meitenītes bioloģiskā māte mirusi no AIDS, bet pirms pāris mēnešiem sieviete devusi par sevi ziņu, kas liek Džolijai baidīties, ka adopcija var tikt anulēta.

Neskaties uz to, ka Džolija baidās, ka varētu zaudēt divpadsmit gadus veco Zahāru, viņa kopā ar bērniem dodas uz Āfriku, lai meita varētu kaut mirkli būt tuvāk savai etniskajai videi.

Andželīna jau ir vedusi dēlu Medoksu uz Kambodžu un Paksu uz Vjetnamu, nu pienākusi Zahāras kārta. Aktrise izlēmusi ļaut meitai tikties ar bioloģisko māti, kaut gan tikšanās iespējamība biedē viņu.

Slavenība apzinās: ja tiks vēlreiz izskatīta adopcijas iespēja, Zahārai būs jāizvēlas, kur viņa vēlas dzīvot, un Andželīna cer, ka meita viņu mīl tik ļoti, lai izvēlētos viņu, ne bioloģisko māti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu