«Viņas melo labāk» Robertiņš: es zinu, ka meitenes seriālu skatās manis dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kad seriāla aktierim Mārim Bezmeram, kurš ataino vienu no spilgtākajiem tēliem, policistu Robertu, uzdod jautājumu - vai zināji, ka daudzas meitenes seriālu «Viņas melo labāk» skatās tieši tevis, nevis Buļa vai Dzelzīša dēļ, - viņš atbild: jā!

«Jā! (Smejas.) Mani producents jau brīdināja, ka mana lielākā auditorija būs mazas meitenes un vecas tantes. Līdzīgi mana varoņa atveidotājam tas bija arī Lietuvā. Roberts ir ļoti bērnišķīgs, naivs un patiess. Tāpēc mazās meitenes viņā saskata līdzību ar sevi. Arī tantēm patīk pozitīvie tēli,» par lomu seriālā «Viņas melo labāk» intervijā «Privātā Dzīve» izsakās aktieris.

Par lomu aktieris stāsta, ka šādu tipāžu līdz šim nav nācies sastapt: «Līdz darbam seriālā nebija nācies tādu sastapt. Taču, kad sāku strādāt pie lomas un pastiprināti pētīt cilvēkus, man par lielu pārsteigumu izrādījās, ka tādu vīriešu, kas dzīvo kopā ar mammām, ir ļoti daudz. Savukārt tik šķīstus, patiesus un godīgus cilvēkus, kāds ir Roberts, gan ir grūti atrast.»

Vai aktieris saskata sevī līdzību ar aktieri? «Nu nē. Neesmu tik tūļīgs, esmu stipri šiverīgāks. Un neesmu tik šķīsts kā Roberts.»

Atceroties darbu pie seriāla, Māris atzīst, ka filmējoties ir ieguvis daudz ne tikai profesionālajā darbā, bet arī privāti.

«Slavu. Naudu. Meitenes. (Smejas.) Joks, protams. Lielākais ieguvums, ko seriāla laikā esmu dabūjis, - esmu apprecējies!»

Vairāk par Māri Bezmeru lasi šīs nedēļas izdevumā «Privātā Dzīve»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu