Pat vietējā mēroga slavenības nav pasargātas no zagļiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Ikviens no mums var saskarties ar garnadžu uzbrukumiem, no tā nav pasargātas arī slavenības. Izdevums «Vakara Ziņas» apkopojis interesantākos apzagšanas gadījumus!

Aktrise Regīna Devīte atzīst, ka 2013.gadā to mēģinājuši apkrāpt telefoniski, bet slavenība sapratusi, ka telefona numurs sākas ar +88 un šāda koda nav nevienai valstij; vēlāk Regīna uzzinājusi, ka šādiem numuriem nevajag atzvanīt, jo tie ir krāpnieki un atzvanīšana telefona rēķinam pieskaita milzu summu.

Foto: Facebook

«Misters Latvija 2016» Kristaps Vilde, sapratis, ka pie tirdzniecības centra nozagta viņa mašīna, paša spēkiem to atguva, jo policija viņaprāt darbojās pārāk lēni.

Dziedātājam Laurim Reinikam, Francijā filmējot dziesmas «Es domāšu par tevi» videoklipu, pusdienas pārtraukumā garnadži apzaguši īrēto automašīnu. Šādi gadījumi ārzemēs nav retums, zagļi saprot, ka tūristu īrētajās automašīnās ir daudz vērtīgākas mantas.

Grupas «Gain Fast» līderim Kasparam Zlidnim 2014.gadā nozagts suns, bet beigu beigās mākslinieks atguva savu Džeka Rasela terjeru. Dziedātājs nestāsta, kādā veidā izdevies atgūt mājas mīluli.

Gleznotājai Lienei Skulmei 2013.gadā iepērkoties Ziemassvētkiem, veikalā no somas izvilkti dokumenti un maks, bet tas nespēja izjaukt sievietei svētkus, viņa spēja iepriecināt bērnus ar dāvanām.

Grupas «Flame and the Rolltones» līderis Atis Zviedris ir liels riteņbraukšanas fans, diemžēl vasara ir laiks, kad uzdarbojas riteņu zagļi, un arī mūziķis palika bez velosipēda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu