Notiks lauku labumu tirdziņš «Vasaras garša»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

1.jūnijā no plkst. 12:00 līdz 19:00 Rīgā, Jaunajā Teikā, notiks Latvijas Mājražotāju rīkots lauku labumu tirdziņš «Vasaras garša». Tirdziņš pulcēs vairākus pašmāju gardumu tirgotājus - apmeklētāji varēs iegādāties gan vietējos zaļumus un dārzeņus, gan dažāda veida kūpinājumus un zivis, vēl neredzētu garšu maizes, kā arī dažādus vasarīgus našķus.

Līdz ar 1.jūnija tirdziņu Latvijas mājražotāji sāk jaunu tradīciju - piecas jūnija ceturtdienas mājražotāji vedīs lauku labumus uz Jauno Teiku, vienu no mūsdienīgākajiem jaunajiem rajoniem Rīgā. Tirdziņā ar vasaras gardumiem apmeklētājus lutinās «Skrīveru mājas saldējums», par dārzeņiem un zaļumiem rūpēsies zemnieku saimniecība «Vārpas», pašu ceptu rudzu maizi būs sarūpējuši «Dabas maize» un «Zaļā maize», kamēr par Jāņu tuvošanos atgādinās «Tālavas ķēniņa alus», kā arī vairāki citi atpazīstami tirgotāji. Tirdziņā varēs iegādāties arī dažādus mājas kūpinājumus un pat brieža gaļu, kūpinātas zivis, dažādu garšu čatnijus un daudzus citus mājražotāju gardumus.

«Jauno Teiku apzināti veidojam kā gudru vidi dinamiskiem pilsētniekiem. Modernās tehnoloģijas un urbāno vidi cenšamies papildināt ar dabas iedvesmotiem elementiem, piemēram, veidojot dārzus, kas zied no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Tāpēc priecājamies, ka Latvijas Mājražotāji izvēlējušies tieši mūsu rajonu kā vienu no lokācijas vietām savu gardumu tirdziņiem. Jau šobrīd redzam, ar kādu prieku Jaunajā Teikā strādājošie un dzīvojošie gaida ceturtdienas tirdziņu, tāpēc ticam, ka ar šo notikumu aizsāksim skaistu, jaunu tradīciju,» stāsta Jaunās Teikas pārstāve Līga Ansone.

Par Latvijas Mājražotājiem:

Latvijas Mājražotāji apvieno kvalitatīvu pārtikas preču ražotājus, kuriem veselīgas pārtikas ražošana ir ne vien uzņēmējdarbības, bet arī domāšanas veids, nozares viedokļu līderus, speciālistus un sadarbības partnerus, kam šī tēma ir patiešām svarīga un tuva sirdij.

Latvijas Mājražotāji ir Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrības radīts un vadīts projekts informācijas apkopošanai par Latvijas mājražotājiem, mazajiem ražotājiem, zemnieku saimniecībām, amatniekiem un citiem nozares pārstāvjiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu