Iznāk grāmata «Kā rekrutēt veiksmīgāk»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Orlickis, Baltic Pictures

Apgādā «Mansards» iznāk grāmata «Kā rekrutēt veiksmīgāk», kas atklāj sociālo portālu priekšrocības darba devējiem kandidātu uzrunāšanā. Grāmatas autore Inga Daliba, profesionālās izaugsmes konsultante un rekrutiere, uzņēmēja, DarbaGuru vadītāja un blogere, grāmatu radījusi ar mērķi «palīdzēt uzņēmumiem atrast efektīvākos veidus kandidātu uzrunāšanā un atrast vispiemērotāko kandidātu».

Autores stāstījums balstās bagātā praktiskajā pieredzē, to papildina vizuālie materiāli. Grāmatas auditorija ir vidējo un mazo uzņēmumu vadītāji, personāla atlases speciālisti, darba meklētāji un karjeras veidotāji. Grāmata iznākusi apgādā «Mansards», un 19. maijā norisinājās tās svinīgā atklāšana «Birojnīcā».

Foto: Gatis Orlickis, Baltic Pictures

Grāmatas autore Inga Daliba un izdevēji ir pārliecināti, ka šis izdevums ļaus veiksmīgāk sevi iepazīstināt un noskaņos panākumiem «jaunajos tirgus apstākļos, kuros dominē virtuālā saziņa, mērķtiecīga satura izveide un piedāvāšana lietotājiem, kontaktu dibināšana un uzturēšana.» Grāmatā atklāts, kā veidot kvalitatīvus ierakstus sociālajos portālos un kādas kļūdas nepieļaut, veidojot savu vai uzņēmuma kontu. Inga Daliba līdz šim uzrunājusi auditoriju savā blogā iinuu.lv, kas katru gadu atrodas lasītāko un populārāko Latvijas blogeru topā.

No 2017. gada 22. maija grāmata «Kā rekrutēt veiksmīgāk: Personāla atlases mārketings. LinkedIn, Facebook un tīklošanas priekšrocības kandidātu uzrunāšanā» pieejama apgādā «Mansards».

www.apgadsmansards.lv

Kā arī e-grāmatas formātā «Las.am».

las.am.lv

Grāmatai ir sava lapa portālā Facebook.

www.facebook.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu