Keitija Perija atklājusi visu patiesību par savu konfliktu ar Teilori Sviftu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Keitija Perija, viesojoties Džeimsa Kordena šovā, kurā zvaigznes brauc automašīnā un dzied dziesmas, paspēja ne tikai padziedāt, bet arī pastāstīt, kas izraisījis viņas konfliktu ar dziedātāju Teilori Sviftu, kura tai veltījusi dziesmu «Bad blood».

Keitija Džeimsam paskaidrojusi, ka konflikts sācies tāpēc, ka viņa meklējusi dejotājus savai koncerttūrei un Sviftas dejotāji atnākuši uz atlasi un viņa tos pieņēmusi darbā.

Vēlāk uzzinot, ka viņi vēl aktīvi darbojušies arī draudzenes turnejā, Perija vēlējusies parunāt ar Sviftu un atrast kopsaucēju, bet Teilore atteikusies ar viņu komunicēt un vēlāk veltījusi dziesmu «Bad blood».

Perija atklājusi, ka viņa to visu neuzskata par konfliktu un ne mirkli nav tajā iesaistījusies, tāpat piebildusi, ka gaida, kad Teilore to visu izbeigs, jo viņa iesāka, viņai jau sen tas viss bija jāizbeidz.

Reiz dziedātājas bija labākās draudzenes un tādas var būt atkal.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu