Baumo, ka izšķīrušies miljonāri Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», sabiedrībā pazīstamas personas baumo, ka uzņēmēji Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis ir pašķīrusies. Zinātāji runā, ka par pāri uzskatītie uzņēmēji jau veselu mēnesi ir sastrīdējušies. Gan Irēna, gan Oskars tikai vasarā uzturas Latvijā, bet aukstos mēnešus izvēlas pavadīt vietās, kur saule mūžīgi silda un nav jāvelk biezi apģērbi.

Žurnāls raksta, ka vienā no kopīgajiem pasaules apceļošanas kruīziem Oskaram iepatikusies kāda turīga kanādiete, kura uzaicinājusi biznesmeni viesoties pie viņas Kanādā, apmaksājot visus ceļojuma izdevumus, kas saniknojis Pulkinenu un tāpēc uzņēmēji sastrīdējušies.

Pati Irēna, izdzirdot, ka pastāv šādas baumas, paziņojusi, ka Latvijā ir tikai pāris mēnešus gadā un vienmēr atgriežoties uzzina par sevi interesantus jaunumus. Vairāk nekā desmit gadus viņa tikusi izprecināta draugiem, draudzeņu mīļotajiem, biznesa partneriem, tāpat arī šķirta no neesošiem vīriem.

Irēna piebilst, ka ir precējusies jau trīsdesmit vienu gadu ar somu uzņēmēju Esko Pulkinenu un, vakar sazvanoties, nekas nav liecinājis, ka vīrs vēlētos šķirties.

Runājot par Oskaru, Irēna piemetina, ka ir labos draugos ar uzņēmēju, viņi kopā ceļo, svin svētkus, ziemā vairākus mēnešus ceļojuši pa Karību jūras salām, bet, ja Oskars precas, ir atradis līgavu, tas ir jauki, turklāt Irēna tam dāvinātu viņa sapņu moci, ko apsolījusi draugam uzdāvināt, ja tas precēsies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu