Kungfu meistars ar savām ģenitālijām izkustina 13 tonnas smagu autobusu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīnā kāds kungfu meistars parādījis prasmes un spēku, ar virvi pieāķējot pie savām ģenitālijām autobusu un velkot to pa ielu, vēsta ziņu aģentūra «UPI».

Video, kas uzfilmēts 2. maijā, ir redzams, kā kāds kungfu meistars Huižū (Huizhou) pilsētā, Gvangdongas (Guangdong) provincē, izmantojot virvi, kas piestiprināta viņa dzimumorgāniem, izkustina vairāk nekā 13 tonnas smagu autobusu.

Ziņu aģentūra «UPI» vēsta, ka Austrumu cīņu meistaram autobusu izdevās pavilkt vairāk nekā sešas pēdas.

Cirkšņa trenēšana pēc kungfu metodēm Ķīnā, šķiet, ieguvusi lielu popularitāti, jo jau pagājušajā mēnesī tīmeklī parādījās videoieraksts, kurā mācekļu grupa demonstrēja pie dzimumorgāniem piesietas koka kastes cilāšanu un šūpošanu.

Savukārt meistars Vei Jaobins (Wei Yaobin), kurš plašākai sabiedrības daļai zināms kā Dzelzs Cirkšņa Kungfu Meistars (Iron Crotch Kung Fu Master), nesen kļuva par interneta sensāciju ar video, kurā viņš ar dažiem saviem studentiem saņem spēcīgus sitienus pa dzimumorgāniem. Meistars ir pārliecināts, ka viņa kungfu mācība var palīdzēt vīriešiem pārvarēt impotenci un priekšlaicīgu ejakulāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu