Olga Dreģe: «Arī mans radošais mūžs tuvojas izskaņai»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, kura seriālā «UgunsGrēks» iejutās konkurentu viesnīcas īpašnieces Lidijas Āboliņas lomā, par seriāla beigām skumst, bet atzīst, ka aktiera mūžs ir tik garš, cik viena filma. Tomēr aktrise neslēpj, ka līdz ar «UgunsGrēka» finālu arī viņas aktrises gaitām tuvojas beigas.

Dreģe izdevumam «Vakara Ziņas» stāsta, ka «UgunsGrēks» bijis lielisks piedzīvojums, kurā atkal jutusies kā jaunībā, kad, filmējot lielās kinolentes, satiekas aktieri no visas Latvijas, – visa seriāla garumā tajā piedalījušies teju 200 aktieri.

«Man šīs seriāla noslēguma sajūtas ir pazīstamas, jo arī mans radošais mūžs tuvojas izskaņai. Man šobrīd ir ļoti daudz pārdomu un padarīta darba sajūta. (..) Piedalīšanās «UgunsGrēkā» man ir priecīgs, bagāts un dāsns nobeigums manam darba mūžam,» izdevumam atklāti pauž Dreģe.

19. maijā noslēdzās skatītāju iecienītais seriāls «UgunsGrēks». Seriāls 17 sezonu laikā piedzīvojis vairāk nekā 1200 sēriju, un tajā filmējušies gandrīz 200 aktieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu