Kāpēc Latvijā pazīstami precēti kungi nevalkā laulības gredzenu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», daudzi pēc kāzām dažādu iemeslu dēļ nevalkā laulības gredzenu, tādi ir arī sabiedrībā mīlēti un iekārojami kungi, kuri diemžēl ir precēti. Uzzini, kāpēc slavenības atsakās valkāt laulības zīmi – gredzenu?!

Bokseris Mairis Briedis atklāj, ka nevalkā gredzenu sporta dēļ, bet ar sievas atļauju. Uzreiz pēc laulībām sportists valkājis gredzenu, bet, velkot boksa cimdus, tas ir jānoņem, pēc tam atkal jāuzliek, un reiz gredzens gandrīz pazudis, to sportists uztvēris kā zīmi, lai gredzens stāvētu mājās drošībā.

Mūziķis Ansis Klintsons pārtraucis valkāt laulības gredzenu, jo pirksti kļuvuši pārāk resni un gredzens spiedis, nu mūziķis un televīzijas personība notievējis par septiņpadsmit kilogramiem un plāno uzlaikot gredzenu - ja derēs, tad atsāks to nēsāt.

Aktieris Juris Žagars paziņo, ka nenēsā laulības gredzenu, jo viņam tāda gluži vienkārši nav: kam viņam gredzens, ja viņš to nenēsātu, turklāt ikdienā izvairās no jebkādu aksesuāru nēsāšanas. Juris piebilst, ka viņam ir tendence pazaudēt lietas un tas ir viens no iemesliem, kāpēc nenēsāt gredzenu.

Dziedātājs Jānis Stībelis nevalkā laulības gredzenu jo ikdienā jāspēlē dažādi mūzikas instrumenti un gredzena dēļ pirksti tirpa un pietūka - gredzens nospieda nervu; ja tā nebūtu, viņš valkātu gredzenu, kā nekā jau 12 gadus ir laimīgi precējies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu