Par kūdīšanu uz nemieriem arestēts Kailijas Dženeres jaunais mīļotais vīrietis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

13.maijā sava koncerta laikā saistībā ar kūdīšanu uz nemieriem arestēts realitātes šovu zvaigznes Kailijas Dženeres jaunais mīļotais, reperis Treviss Skots.

Policija oficiālajā paziņojumā atklājusi, ka ieradusies pasākuma norises vietā, lai arestētu divdesmit piecus gadus veco reperi uzreiz pēc viņa uzstāšanās lielveikalā, un to no aizkulišu telpas izveduši uz policijas iecirkni.

Reperis koncerta laikā aicinājis cilvēkus neievērot noteikto drošību, bet izdemolēt skatuvi, tikt galā ar apsargiem un policijas darbiniekiem, kuri uzmanīja drošību.

Vīrieša izteikumu dēļ vairāki koncerta vērotāji guva traumas, to vidū arī bērni, no tām neizvairījās arī pasākuma apsardze, kura centās aizturēt pūli, kas sāka demolēt koncerta norises vietu.

Šī nav pirmā reize, kad mākslinieks nonācis policijas redzeslokā, 2015.gadā viņu arestēja par šāda paša rakstura noziegumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu