Dziedātāja Mailija Sairusa pastāsta, kā jūtas, pārtraukusi pīpēt marihuānu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa paziņojusi, ka jau labu laiku atteikusies no marihuānas pīpēšanas un redz, cik balti ir viņas acu baltumi, cik ļoti atvērtas acis, un viņa beidzot saredz un saprot visu, kas notiek.

Izrādās, māksliniece tikai trīs nedēļas nav pīpējusi «zāli», un tas ir ilgākais laiks kopš tīņa gadiem, kad viņa nav lietojusi šo narkotisko vielu, tāpat slavenība vairs nelieto alkoholu, jo vēlas dzīvot dzīvi, lai justos brīva, visu apzinātos, saprastu un pieņemtu pareizos lēmumus.

Mailija paziņojusi, ka pati pārtraukusi lietot gan alkoholu, gan marihuānu, bez speciālistu palīdzības, jo, ja ko vēlas, spēj pati tikt galā ar savām problēmām.

Tiklīdz pieņemts lēmums beigt lietot šīs vielas, viņa vairs nav pat vēlējusies tās lietot, jo apzinās, ka pati veido savu dzīvi un ir atbildīga jau pirmkārt savā priekšā par lēmumiem.

Šo nedēļu laikā dziedātājai parādījies vēl vairāk enerģijas, kas viņai liekas dīvaini, bet nu viņa jau iemācījusies to likt lietā, lai iegūtu labumu gan karjeras attīstībā, gan dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu