Rinda pēc «15 minūtēm slavas». Rīgā notikusi «X Faktora» atlase

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Britu talantu šova pašmāju versija «X Faktors» pārņēmusi cilvēku prātus, šorīt pie Spīķeru koncertzāles uz atlasi bija pulcējušies vairāki simti «15 minūšu» slavas alkstošo. Aplūko foto!

Reģionālajās atlasēs «X Faktora» pretendentiem bija jāizpilda dziesma pēc savas izvēles, kā arī jābūt gataviem nodziedāt kādu dziesmu pēc žūrijas lūguma un atbildēt uz jautājumiem par savu pieredzi un muzikālajām iecerēm. Varēja dziedāt pie līdzi paņemtas fonogrammas vai bez pavadījuma.

Labākie no reģionālajām atlasēm vasaras izskaņā tiksies atlases finālā Rīgā.

«X Faktors» ir muzikāls realitātes šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka «X Faktora» dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu