Pēc nepilnus desmit mēnešus ilgām attiecībām izšķīrusies dziedātāja Demija Lovato

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

2017.gada vasarā dziedātāja Demija Lovato baudīs brīvas sievietes statusu, zvaigzne paziņojusi par šķiršanos no MMA cīkstoņa Guilherma Vaskonselosa.

2016.gada jūlijā parādījās pirmās baumas par dziedātājas Demijas Lovato un cīkstoņa Guilherma Vaskonselosa attiecībām. Māksliniece gan noliedza nopietnu attiecību faktu, bet teica, ka pēc sešus gadu attiecību izjukšanas vienkārši bauda sportista uzmanības apliecinājumus.

Tikai šā gada janvārī pāris apstiprināja, ka ir kopā, un publiskoja kopbildes, parādot savu laimi, bet tā diemžēl izrādījās īsa.

Vēl pirms mēneša Lovato publiskoja video, kurā redzama sporta zālē trenējamies kopā ar mīļoto, jautājot faniem, vai viņas mīļotais nav jaukumiņš, un piebilstot, ka mīl dzīvi un ir ļoti laimīga attiecībās.

Nu dziedātāja paziņojusi par šķiršanos, nepaskaidrojot ne iemeslus, ne to, kā jūtas, tāpat arī kopīgās fotogrāfijas no sociālajiem tīkliem ir izdzēstas.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu