«Brīnumsievietes» svaigākais reklāmas rullītis ir klāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Studija «Warner Bros.» publicējusi pēdējo jau 2. jūnijā uz lielā ekrāna gaidāmās komiksu filmas «Brīnumsieviete» («Wonder Woman») reklāmas rullīti. Filmas režisore ir Petija Dženkinsa (Patty Jenkins), bet galvenajā lomā iejutusies aktrise Gala Gadota (Gal Gadot).

32 gadus vecā izraēliešu aktrise Gala Gadota pirmo lielo ievērību guva ar «Fast and Furious» filmām. Blakus Gadotai galvenā vīrieša loma atvēlēta Krisam Painam (Chris Pine).

Gala Gadota MTV filmu un TV balvu pasniegšanas ceremonijā
Gala Gadota MTV filmu un TV balvu pasniegšanas ceremonijā Foto: Reuters/Scanpix

Šobrīd Holivudā komiksu ekranizācijas ir vienas no komerciāli veiksmīgākajām, taču Holivudā pastāv arī viedoklis (to paudis amerikāņu kinorežisors Stīvens Spīlbergs), ka šī tendence zaudēs savu aktualitāti gluži kā savulaik vesterni. Iespējams, ka tā arī notiks, jo arvien biežāk tiek veidotas filmas ne tikai par kādu vienu konkrētu supervaroni, bet filmas, kurās satiekas vienuviet vairāki tēli. Arī Brīnumsievieti pirmo reizi redzējām filmā «Batman V Superman: Dawn Of Justice».

Brīnumsieviete stāstā pie cilvēkiem ierodas no kādas amazoņu apdzīvotas izolētas Paradīzes salas, lai atgrieztu dzīvē uz tās nejauši avarējušu ASV izlūkošanas aģentu. Viņa paliek pie cilvēkiem un palīdz apkarot nacismu, vēlāk komunismu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu