Anglijas augstmaņi vaino Keitu Midltoni par karaliskās ģimenes dāvanu veikaliņa izveidi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Princis Viljams un hercogiene Keita Midltone ne tikai atvēruši karalisko dāvaniņu veikalu, bet, lai nopelnītu, izmanto pat savu mazo meitiņu princesi Šarloti, pāris pārdod «Princeses Šarlotes rotaļlietu komplektu», bet uz kastes redzama pati mazā princese, karaliskā ģimene vienmēr pārdevusi suvenīrus, bet nekad nav pelnījusi, izmantojot karaliskās personas.

Veikaliņā pieejami ne tikai ierastie, tipiskie karaliskās ģimenes suvenīri - atslēgu piekariņi, krūzītes, magnētiņi ar Kensingtonas pils attēlu, Anglijas karodziņi, bet pat karaliskās ģimenes apģērbu kopijas, rotaslietu kopijas un bērnu rotaļlietas, kas neliekas pareizi Anglijas augstmaņiem, kuri uzskata, ka nav pareizi izmantot bērnus, popularitāti, lai pelnītu.

Tāpat augstmaņi ir pārliecināti, ka šādā veidā gūt peļņu vēlas neviena cita kā Keita Midltone, jo princis Viljams ir audzis karaliskajā ģimenē un apzinās karaļnama etiķeti un prestižu.

Kensingtonas pils bijusi karaliskās ģimenes mājvieta jau 300 gadus, un šāds karaliskās ģimenes naudas pelnīšanas veids neatbilst viņu statusam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu