Divdesmit gadus kopā: Kā Sindijai Kraufordei un viņas vīram izdevies saglabāt jūtas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Modele Sindija Krauforde un viņas vīrs Rendijs Gerbers ir kopā jau teju divdesmit gadus, bet izturas tā, it kā būtu tik tikko iepazinušies, un ir viens otram pirmā mīlestība; kā pārim izdodas, gadiem ejot, saglabāt jūtas un nezaudēt iekāres dzirkstelīti?

Par spīti karjerām, bērnu audzināšanai, citiem pienākumiem, pāris atrod mirkļus, lai pavadītu laiku kopā, dodoties romantiskos izbraucienos, vakariņās, rīkojot SPA ballītes viesnīcā.

Happy Valentine's Day, babe! I ❤️ you.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Tāpat mīlnieki ikdienā kopā gatavo maltītes, apspriež jaunumus, dodas iepirkties, tādā veidā nezaudējot klātbūtnes efektu viens otra dzīvē.

Enjoying spring break with my honey!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Sindija un Rendijs dievina pastaigas gar okeānu, saulrieta vērošanu, viņi labprāt bauda laiku, pludmalē dzerot šampanieti, jo, tik tikko iepazinušies, viņi bieži vien rīkoja romantiskas tikšanās tieši pie okeāna.

Lai neiestātos rutīna attiecībās, mīlnieki nepārtraukti mēģina jaunas lietas, vienalga, tas būtu lēciens ar izpletni vai jaunu, interesantu ēdienu baudīšana, viss jaunais sniedz sajūtas, rada vielu sarunām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu