Lovato pieprasa tavu uzmanību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @ddlovato

Populārā amerikāņu popzvaigzne Demija Lovato (Demi Lovato) ir tik ļoti sagatavojusies vasaras sezonai, ka nespēj atturēties publicēt vienu bikini fotogrāfiju pēc otras. Pēdējo trīs dienu laikā savā «Instagram» kontā ir publicējusi nevis vienu, divas vai trīs, bet veselas četras bildes, kurās redzama, tērpusies vien niecīgā peldkostīmā.

Pirms pāris dienām Lovato savus sekotājus palutinājusi ar attēlu figūrai glaimojošā tumši oranžā viengabala peldkostīmā, kas izceļ dziedātājas izteikto iedegumu. «Neesmu droša, vai fiziski ir iespējams iedegt vēl vairāk…» pie bildes raksta 24 gadus vecā popzvaigzne.

Don't know if it's physically possible for me to get any more tan....

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on



Pie kādas citas bildes viņas raksta: «Nekādu filtru, nekādas rediģēšanas, mīli savu ķermeni tādu, kāds tas ir.»

No filter no edit, love your body the way it is ?

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Arī pagājušajā ceturtdienā brunete piesaistīja sev uzmanību, publicējot uzreiz divas bildes ar sevi peldkostīmā. Vienu foto viņa parakstīja ar saukli «Ļoti gatava vasarai», bet otru - «Kāpēc ne?».

So ready for summer ☀️??

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Kā zināms, Lovato daudzus gadus mocījusies ar kompleksiem, cīnījusies ar bulīmiju, bet izskatās, ka beidzot ir apmierināta ar savu izskatu.


Uz augšu