Kloja Kardašjana divus gadus nav runājusi ar Keitlīnu Dženeri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Vienā no intervijām Keitlīna Dženere paziņoja, ka vairāk nekā divus gadus nav runājusi ar savu pameitu Kloju Kardašjanu, kuru uzaudzinājusi no mazām dienām. Tiklīdz Keitlīna sāka dzimuma maiņu, jaunā sieviete izbeigusi visus kontaktus ar viņu.

Keitlīna intervijā uzsvērusi, ka Klojas attieksme, nevēlēšanās ar viņu kontaktēties rada skumjas, jo viņa to pazīst jau no piecu gadu vecuma un visus šos gadus audzināja viņu kā savu meitu.

Tomēr Keitlīna respektē savas pameitas vēlmi nekomunicēt un neuzbāžas viņai ar savu klātbūtni, bet gaida, kad viņa pati vēlēsies atsākt kontaktu.

Dženere piebildusi, ka redzējusi televīzijas interviju, kurā Kloja viņu nosaukusi par meli, kas nav patiesība, viņa nekad nav melojusi viņai, jā, ir noklusējusi lietas, bet Kloja arī nav par tām nekad jautājusi.

Keitlīna neslēpj, ka vislabākais kontakts no visiem pabērniem viņai ir ar Kimu Kardašjanu, kura nav nosodījusi, bet ieradusies ciemos, lai uzzinātu visus sīkumus par dzimuma maiņu un to, kāpēc pēkšņi pieņemts tāds lēmums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu