Divus mēnešus pēc šķiršanās Kailija Dženere jau iemīlējusies citā reperī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms diviem mēnešiem jaunākā Kardašjanu/Dženeru pārstāve, deviņpadsmit gadus vecā Kailija Dženere izšķīrās no sava ilggadējā mīļotā repera Tyga. Ārzemju presē parādījusies informācija, ka Kailijas sirds jau vairs nav brīva, meitene atradusi mīlestību citā reperī, šoreiz par viņas draudziņu kļuvis reperis Terenss Skots.

Kailija un Terenss kopā apmeklējuši mūzikas un mākslas festivālu «Coachella» un nav spējuši atrauties viens no otra, pārītis skūpstījās, nemitīgi apskāvās un izrādīja viens otram uzmanību.

Terensam jau daudzus gadus patīk Kailija, bet viņa, esot attiecībās, nepievērsa jaunietim uzmanību; tiklīdz Dženere bija brīva, reperis nezaudēja savu iespēju un uzaicināja jauno dāmu uz randiņu.

Mūziķis pret mīļoto izturas ar cieņu, pērk dāvanas, maksā par viņu izklaidēm, esot kopā ar reperi Tyga, Kailija jutās kā vīrietis, kas par visu maksā un vēl piedevām uztur savu mīļoto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu