Andželīna Džolija iztērē 25 miljonus jaunas mājvietas iegādei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Andželīna Džolija pēc šķiršanās no aktiera Breda Pita beidzot izlēmusi nostabilizēties un par divdesmit pieciem miljoniem iegādājusies sev jaunu mājvietu, kura reiz piederējusi Holivudas producentam Sesilam Demillam. Slavenība izlēmusi dzīvot Kalifornijā, lai bērnu tēvs Breds Pits varētu tos apciemot tik bieži, cik vēlas.

Džolija izlēma iegādāties Demilla mājvietu, kurā pēc viņa nāves 1959.gadā vairāk neviens nav dzīvojis, bet slavenā producenta ģimene mājvietu uzturējusi perfektā kārtībā.

Lielā mājvieta ir kā radīta Andželīnas ģimenei, kā nekā tā sastāv no 7500 kvadrātmetriem un ap māju ir 2,1 hektārs zemes. Tāpat ap īpašumu ir uzslieta augsta sēta, tātad slavenības sešas atvases būs pasargātas no paparaci.

Īpašumā ir gan sešas guļamistabas, desmit vannas istabas, baseins, dārza mājiņa, sporta zāle, ierakstu studija, strūklakas, rožu dārzs, vairākas virtuves, ēdamzāle, gan liela bibliotēka.

Bērni priecājas, ka teritorijā ir arī vasaras dārza mājiņa, kurā, tos apciemojot, varēs mitināties Breds Pits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu