OHO! Bejonsē un Jay-Z iejaukti naudas «atmazgāšanas» skandālā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Bejonsē un reperis Jay-Z brīvdienas nereti pavada uz ekskluzīvās jahtas «Galactica Star», kuru tie īrē no Nigērijas enerģijas magnāta Kola Aluko, kas apsūdzēts naudas atmazgāšanā! Nedēļas burāšana ar ekskluzīvo jahtu pārim izmaksā 900 000 dolāru.

Nigērijas tiesa notiesāja enerģijas magnātu, un spriedumā teikts, ka, tiklīdz dokumenti būs nodoti Kola Aluko rokās, viņa līdzekļi banku kontos un īpašumi tiks «iesaldēti» un vīrietis tos nevarēs izmantot; diemžēl tiesa nekādi nevar atrast miljonāru un nodot tam dokumentus.

Bejonsē un Jay-Z bieži redzēti Kola sabiedrībā, gan baudām brīvdienas uz ekskluzīvās jahtas, gan veicot biznesa darījumus, kas liek aizdomāties, cik ļoti daudz bagātākais šovbiznesa pāris iesaistījušies naudas atmazgāšanā.

Lai Kola Aluko izīrētu savu ekskluzīvo jahtu, īrētājiem ir jābūt uzņēmēja labiem draugiem, pārējiem tiek atteikts prieks baudīt brīvdienas uz tik ekskluzīva braucamā.

Jahta, kurā atrodas sešas guļamistabas, džakuzi, uz klāja helikopters, maksā 72 miljonus dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu