Neticēsi, ko iespējams uztaisīt no klucīšiem jeb Baltijā pirmā «Lego» izstāde!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

No 8.aprīļa līdz 2.maijam tirdzniecības komplekss Spice pārtaps par katra bērna sapņu zemi - LEGO karaļvalsti. Apmeklētājiem būs iespēja bez maksas aplūkot 28 unikālas trīsdimensiju lielformāta figūras: pils sargus, princeses un cēlus bruņiniekus, lāču saimi, zaķus, vardes un citus zvērus. Lielākās figūras pārsniedz cilvēka augumu un sver teju 300 kilogramu.

Ģimeņu interesi noteikti saistīs arī beļģa Dirka Denuajela īpašā privātā LEGO slavenību atveidojumu kolekcija. Dirks Denuajels ir viens no 12 LEGO sertificētajiem profesionāļiem visā pasaulē. Apmeklētāji LEGO figūrās varēs saskatīt Džordžu Klūniju, Sandru Bulloku, Eltonu Džonu, Maiklu Džeksonu, Džo Kokeru un citas personības.

Lielākās izstādē apskatāmās figūras sastāv no vairāk nekā 50 000 LEGO klucīšiem. Vienas šādas LEGO figūras izveide ilgst līdz pat 320 stundām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu