Ko Sokolovs darīja Baltkrievijā un Vaice Seišelu salās?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par godu TV ceļojumu šova Zvaigznes ceļo 3. sezonas atklāšanai 5. aprīļa pēcpusdienā galerijā Istaba pulcējās Latvijas zvaigznes, kuras saista mīlestība pret ceļošanu. Košus skatus un interesantus faktus no dažādām pasaules vietām jau no 14. aprīļa piektdienās plkst. 18:00 TV3 skatītājiem atklās Latvijā pazīstamas personas TV ceļojumu šovā Zvaigznes ceļo.

Tūdaļ pie skatītājiem nonāks šova trešā sezona, un kopā visās sezonās pieveikti būs 15 ceļojumi gan uz tālām, gan tuvām zemēm! Maurīcija, Šrilanka, Indija, Islande, Tunisija, Krēta, Kipra, Tenerife, Ēģipte, Apvienotie Arābu Emirāti (AAE), Turcija, Ēģipte – Nīla, Seišelu salas, Holande un Baltkrievija.

«Trešā ceļojumu sezona tapusi ilgākā laika posmā, jo katrs ceļojums ir īpašs – gan maršruta, gan zvaigznes izvēlē, kas šo projektu padara personiskāku. Katrai sērijai ir savs stāsts un piedzīvojums, jo tas nav vienkārši brauciens, bet brīnumains piedzīvojums, ko var izjust, dodoties ceļojumā. Šīs sezonas skaistākais brīnums ir ceļojums uz Seišelu salām, kas lielākajai daļai liekas kā nesasniedzams sapnis. Mēs parādīsim, kā šo sapni var realizēt! Un skatītāji varēs pārliecināties, ka ir vērts nokļūt salu paradīzē, kur valda miers, harmonija un drošība! Esmu pateicīga komandai, kas ļaujas ceļojumiem, un īpaši zvaigznēm, kurām ceļojumos ļaujam justies brīvām, un tā ir katra ceļojuma un projekta veiksmes atslēga!» stāsta raidījuma producente Ingrīda Bondare, IB Media Productions.

Trešajā sezonā skatītāji varēs ielūkoties sešos ceļojumos uz ļoti atšķirīgām pasaules vietām. Saule un tuksneša karstās smiltis aizvedīs Playground rīkotāju Sibillu Šlegelmilhu uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, komponists Uldis Marhilēvičs iepazīs vasaras un ziemas kontrastus saulainā Turcijas pavasarī, dziedātāja Liene Šomase dosies eksotiskā Nīlas kruīzā Ēģiptē, operdziedātāja Sonora Vaice piedzīvos savu sapņu ceļojumu Seišelu salās, uz Holandes ziedu laukiem un piedzīvojumiem dosies Ieva Adamss, savukārt ceļojumu sērijas noslēgs kolorīts fotogrāfa Aleksandra Sokolova piedzīvojums Baltkrievijā.

Pirmajā raidījumā Playground festivāla organizatore Sibilla Šlēgelmilha dosies uz greznajiem un krāšņajiem Apvienotajiem Arābu Emirātiem. «Esot pasaulē augstākajā celtnē, krāšņākajā mošejā un traucoties cauri augstceltņu džungļiem ar pasaulē unikālu metro, tu apjaut, cik maziņš patiesībā esi,» ceļojuma iespaidos dalās Sibilla Šlēgelmilha, kura ceļojumos vienmēr cenšas nokļūt pēc iespējas tuvāk katras zemes autentiskajām garšām un sajūtām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu