Marija Naumova: Teroristu dēļ nekur pasaulē nav droši

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dziedātāja Marija Naumova, kura aizvadītā gada vasarā atgriezās Latvijā pēc deviņiem Parīzē pavadītiem gadiem, uzskata, ka teroristu dēļ tagad nekur pasaulē nav pilnīgi droši uzturēties.

«Mēs [ar vīru] izlēmām atgriezties mājās jau neilgi pirms šausminošajiem notikumiem, kas sāka skart Eiropu. Tas bija paralēli. Bet tagad nekur pasaulē nav droši, ne tikai Francijā, Parīzē.

Ziniet... Esmu fatāliste. Jebkur kaut kas var notikt, un es vairāk paļaujos uz likteni un Dieva gribu. Viss atkarīgs no tā, kāda katram mums ir karma, kas mums lemts,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja dziedātāja.

Viņa atklāja, ka kopā ar vīru Raiti Bullīti un bērniem pārcēlusies atpakaļ uz Latviju divu iemeslu dēļ: «mājas ir mājas» un Latvijā bērniem iespējams sniegt labāku izglītību.

Pāris salaulājās 2006. gada 13. septembrī. Abu ģimenē pašlaik aug meita Ramona no Bullīša iepriekšējām attiecībām, kā arī 2010. gada 12. septembrī dzimušais pāra kopīgais dēls Artūrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu