Bejonsē viens reklāmas ieraksts «Instagram» ir miljonu vērts!!!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vadoties pēc «D`Marie Analytics», tieši dziedātāja Bejonsē ir pati ietekmes spējīgākā slavenība dažādos sociālajos tīklos, un tāpēc mākslinieces ievietotie reklāmas ieraksti portālā «Instagram» ir miljona vērti.

«D`Marie Analytics» savam vērtējumam analizējuši sekotāju skaitu, komentāru daudzumu, cik reizes ieraksti saņem «patīk» un pašu mākslinieku iesaisti komentāru rakstīšanā.

Faktu, ka ir vispopulārākā un pieprasītākā slavenība, Bejonsē pierādīja ar savu paziņojumu, ka gaida dvīņus. Ierakstam «patīk» uzspieda 10,8 miljoni no 98 miljoniem viņas sekotāju.

Pateicoties ziņai par grūtniecību, viņa no līderes pozīcijām «izsita» dziedātāju Selēnu Gomesu, kuras vienu fotogrāfiju novērtējuši 6,6 miljoni no viņas 118 miljoniem sekotāju.

Bejonsē nevēlas pelnīt, ievietojot dažādu produktu reklāmas, to labprāt dara realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kura par vienu reklāmas ierakstu saņem 500 tūkstošus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu