Ar gardu torti un atmiņu stāstiem par ceļojumiem tiek prezentēta šova «Zvaigznes ceļo» jaunā sezona

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

5. aprīlī galerijā «Istaba» norisinājās TV3 šova «Zvaigznes ceļo» 3. sezonas atklāšanas pasākums, kurā vienuviet tikās zvaigznes, kuras šajā sezonā dosies dažādos interesantos ceļojumos.

Ikviena zvaigzne, kura devusies ceļojumā, pastāstīja par saviem iespaidiem, kā arī pēc iespaidu dzirdēšanas tika parādīts mazs videomateriāls, kurā varēja ielūkoties konkrēto ceļojumu aizkulisēs.

Pēc stāstiem tika baudīta svētku torte, uzkodas un sanākušie viesi dalījās pārdomās par ceļojumiem stāstot, kuras pasaules malas ir pašas interesantākās un neparastākās.

Par saviem piedzīvojumiem šovā «Zvaigznes ceļo», kas TV ekrānos atgriezīsies 14. aprīlī, stāstīs ne tikai Liene Šomase, bet arī Sonora Vaice, Ieva Adamss, Aleksandrs Sokolovs, Ieva Adamss, Uldis Marhilēvičs un Sibilla Šlegelmilha.

Sonora Vaice pēc ceļojuma iemīlējusi okeānu un bieži vien, lai aizmigtu, klausās okeāna skaņas, Uldis Marhilēvičs turpretī priecājas, ka bijis Turcijā, jo tur jau visi bijuši, nu arī viņš, Sokolovs, redzot citu ceļojumus, neslēpa, ka viņa ceļojumā nebūs īsti ko redzēt, jo viņš dosies uz Baltkrieviju un viss, ko viņš tur varēs darīt, ir kauties ar vietējiem «gopņikiem», toties Ieva Adamss par savu ceļojumu uz Nīderlandi ir sajūsmā, jo tā ir atvērta zeme, kur iespējams baudīt dažādus lietas, ne tikai tulpes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu