Kristīne Beļicka izšķīrusies ar līgavaini. Skaistā aktrise atkal brīva sieviete

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Trīsdesmit vienu gadu vecā aktrise Kristīne Beļicka intervijā izdevumam «Kas Jauns» atklājusi, ka izšķīrusies ar līgavaini Juri Straujo. Šķiršanās notikusi gandrīz uzreiz pēc saderināšanās.

Pagājušā gada decembrī aktrise neslēpa, ka viņu saista mīlas jūtas ar kādreizējo kolēģi Juri Straujo un mīlnieki pat pošas kāzām.

Aktrise stāsta, ka attiecībās ar Juri kaut kas nav sakritis un abi draudzīgi sapratuši, ka katram savs ceļš priekšā. Viņiem nav astoņpadsmit gadu, un neviens no pāra nevēlējās laiku tērēt velti. Šķiršanās notikusi bez asarām un traģēdijām, kā jau lieliem cilvēkiem piedienas.

Pēc šķiršanās aktrise sapratusi, ko vēlas un ko nevēlas attiecībās ar vīrieti, tāpat viņa arī sajutusies sievišķīgāka kā jebkad.

Runājot par saderināšanās nozīmi, Beļicka smejoties saka, ka nav jau tā, ka Juris devies pie viņas tēva lūgt tās roku, mūsdienās jau pēc trešā randiņa var jautāt, vai otrs vēlas apprecēties, bet tam īsti nav seguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu