Fredis: «Bē Bē brokastīm» bija jābeidzas jau pāris gadus agrāk

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupas «Labvēlīgais tips» solists, dīdžejs un pasākumu vadītājs Andris Freidenfelds jeb Fredis secinājis, ka «Radio SWH» rīta programmas raidījumam «BB brokastis», kas pēdējo reizi radio viļņos izskanēja 2013. gada sākumā, bija jābeidzas vairākus gadus ātrāk, jo sadarbība ar partneri Kasparu Upacieri jeb Ufo sen vairs nebija tāda kā iepriekš.

«Tā bija tikai likumsakarīga nāve, kam vajadzēja atnākt jau pāris gadu agrāk. Sadarbības vairs nebija nekādas, viss izrunāts, mēs bijām palikuši tik lieli pretpoli, pilnīgi dažādi cilvēki,» žurnālam «Mājas Viesis» pastāstīja Fredis.

Fredis stāsta, ka radio pārraidei, ar kuru ēterā abi bija kopš 1997. gada janvāra, punktu pielika brauciens uz Indiju: «Vienreiz tur biju un uzņēmu tik daudz gudrības, ka pietika prāta izbeigt «BB brokastis». Tas man palīdzēja saprast, ka kaut kas dzīvē jāmaina, ka tā vilkt to gumiju nevar.»

Pēc sadarbības izbeigšanas ar Ufo 2013. gadā Fredis iesaistījās jaunā rīta projektā «Rīta svīta» kopā ar Eviju Gulbi, tomēr jau 2017. gada janvārī paziņoja, ka pamet rīta ēteru.

«Kad beidzās «Rīta svīta», biju šausmīgi bēdīgs, jo pēdējos četrus gadus kārpījos un darīju visu, lai raidījums būtu labs, un tāds arī tas veidojās kopā ar Eviju Gulbi jeb Jutu Jazz. Vairāk kreņķējos par kolēģi, jo izvilku viņu no citas sfēras, palīdzēju radio aklimatizēties, sākt jaunu dzīvi,» stāstījis Freidenfelds.

Pašlaik Fredis kā «Fredosaurus Rex» «Radio SWH» ēterā dzirdams darbdienās no 12:00 līdz 15:00, kā arī trešdienās no 19:00 līdz 20:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu