«Kvartirnik» Fon Stricka villā jau sestdien! Noskaties īsfilmu ar Rogas piedalīšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Rūrāns

Jau šo sestdien notiks tematiskais pasākums «Kvartirnik». Šis ir pirmais notikums no kafejnīcas «Piens» un producentu grupas «Pietro» organizēto pasākumu sērijas Fon Stricka villā. «Kvartirnik» imitē mājas ballītes atmosfēru, par kultūras referenci izmantojot bohēmisko un «nelegālo» sajūtu no dzelzs priekškara un deficīta laikiem (lai radītu savu oriģinālu pasākumu).

Par godu «Kvartirnik» pasākumam ir radīta noskaņu īsfilma «Kvartirnik». Noskaties! Filmā redzams arī grupas «Prāta vētra» bundzinieks Kaspars Roga.

Kvartirnik from piens on Vimeo.

«Kvartirnik» muzikālajā programmā iekļauti dīdžeji no Maskavas un Rīgas. Pasākuma galvenais mākslinieks Lipelis spēlē eklektisku un neparedzamu mūziku, un iepriekš bijis leģendāra kluba «Soļanka» rezidents, regulāri piedalās populārā ARMA17 projekta pasākumos, tajā skaitā mūzikas festivālā Outline. Uzstāsies arī vietējo dīdžeju apvienība Meic/ Malork/ Mariash.

«Kvartirnik» plakātu radījis jaunais mākslinieks, ilustrators Roberts Rūrāns.

«Kvartirnik» plakātu radījis jaunais mākslinieks, ilustrators Roberts Rūrāns
«Kvartirnik» plakātu radījis jaunais mākslinieks, ilustrators Roberts Rūrāns Foto: Roberts Rūrāns

Pidžamās un halātos ieeja bez maksas!

Biļetes pieejamas Bezrindas.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu