Kā, sasniedzot 47 gadus, izskatīties 35 gadus vecai: Dženiferas Lopesas padomi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Skatoties uz dziedātāju Dženiferu Lopesu, grūti noticēt, ka slavenībai pēc trīs gadiem būs jau piecdesmit. Dženifera neslēpj, ka nākas piepūlēties, bet sports, rūpes par sevi, pareiza ēšana un netikumu izslēgšana no dzīves palīdz cīnīties ar novecošanas.

Dženifera Lopesa ir bieža ballīšu viešņa, bet viņa gandrīz nekad nelieto alkoholu un nepīpē, tāpat jau vairākus gadus uzturā nelieto kafiju.

Dziedātāja zina, ka pīpēšana, alkohols un kofeīns ir galvenie ādas ienaidnieki, kas veicina gan neveselīgas ādas krāsas parādīšanos, gan krunciņas.

Lopesa atteikusies no saldumiem un cepta ēdiena, bet bauda sezonas dārzeņus, kurus galvenokārt ēd tvaicētus, tāpat tvaicē vai vāra vistu un zivis. Nevar nepieminēt ikdienā izdzertos 1,5 litrus ūdens.

Māksliniece neievēro diētas, viņa ēd, cik vien vēlas, bet izvēlas veselīgus ēdienus, kuros ir ķermenim vajadzīgās vielas.

Runājot par sportu, Lopesa neslēpj, ka dienā vismaz stundu pavada sporta zālē, divdesmit minūtes tiek veltītas jogai un meditācijai.

Slavenība ir droša, ka pareiza ēšana un sportošana nedos nekādu efektu, ja katru nakti miegā netiks pavadītas desmit stundas. Miegs uzlabo sejas ādu un sniedz enerģiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu