Ieva Sutugova dosies pavasara koncertturnejā «Stāsti»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aprīlī dziedātāja Ieva Sutugova dosies sava debijas albuma «Stāsti» koncertturnejā, kopumā sniedzot astoņus koncertus.

Kopā ar pavadošo sastāvu, taustiņinstrumentālistu Jāni Miltiņu, ģitāristu un albuma dziesmu autoru Jāni Bērziņu, bundzinieku Dairi Petrauski un basģitāristu Norbertu Skrauci, kā arī bekvovālistēm Elīnu Čamperi un Laimu Miltiņu, dziedātāja sniegs vairākus koncertus dažādās Latvijas pilsētās. Turnejai sākoties 9. aprīlī, pirmais koncerts notiks Gulbenē, tālāk dodoties uz Valmieru, Valku, Liepāju, Ādažiem, Saldu, Talsiem, un visbeidzot ar īpašu uzstāšanos koncertsērija noslēgsies 28. aprīlī Ievas dzimtajā pilsētā Dobelē.

Visos koncertos kā īpašais viesis dziedātājai pievienosies komponists Mārtiņš Brauns, lai kopā izpildītu divas jaunas, tieši albumam komponētas dziesmas, kā arī jau zināmas un klausītājiem mīļas Brauna kompozīcijas.

Koncertos skanēs visas diskā iekļautās dziesmas, kā arī skaņdarbi, ar kuriem Ieva skatītājiem jau zināma. Televīzijas šovos izskanējušās kompozīcijas kopā ar tām, kuras pašas dziedātājas muzikālajā ceļā bijušas pagrieziena punkti, kas palīdzējuši šim debijas albumam tapt un nonākt līdz klausītājiem.

Koncertturnejas noslēguma koncertā Ievas dzimtajā pilsētā Dobelē jau minētajam pavadošajam sastāvam un komponistam Mārtiņam Braunam pievienosies arī stīgu trio, kas sniegs vēl bagātīgāku skanējumu. Koncertā gaidāmi arī citi muzikāli pārsteigumi, kas neatstās vienaldzīgu nevienu klausītāju!

«Mīļie klausītāji! Koncerti būs patiesi, emocionāli, dzīvespriecīgi un piesātināti ar visām dzīves mirkļu un situāciju nokrāsām. Tiekamies jau aprīlī jūsu pilsētās,» tā par gaidāmo turneju saka pati Ieva.

Biļetes uz koncertiem meklējiet visās «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu