Kāpēc Dženifera Lopesa jau nav apmierināta ar savu jauno draudziņu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Pēc tik daudzām mīlas neveiksmēm likās - Dženifera Lopesa jau atkal atradusi laimi. Četrdesmit septiņus gadus vecā Dženifera Lopesa un četrdesmit vienu gadu vecais Alekss Rodrigess kopā pavadījuši atvaļinājumu, iepazinuši viens otra ģimeni, bet, spriežot pēc pēdējām paparaci uzņemtajām fotogrāfijām, zvaigžņu attiecībās viss nav tik gludi kā gribētos.

Izrādās, strīdi dziedātājas un sportista attiecībās ir ierasta lieta, abas slavenības ir karstasinīgas, tāpēc nereti nespēj valdīt temperamentu, jo ne viens, ne otrs nevēlas piekāpties.

Foto: AP

Fotogrāfi vairakkārt nofotografējuši pāri, dodoties uz kādu no restorāniem: iekšā Lopesa un Rodrigess dodas priecīgi, apskāvušies, bet, jau izejot no vakariņu baudīšanas, viņi nesarunājas, nav satvēruši viens otra roku un to sejas izteiksme liecina par strīdu. Par spīti visam, pāris automašīnā, kuru vada šoferis, sēž viens otram līdzās, bet katrs skatās ārā pa savas puses logu.

Lopesas draugi šos strīdus komentē ar vārdiem, ka, iespējams, Alekss vienkārši nav gatavs attiecībām, bet tieši attiecības ir tas, ko Dženifera vēlas.

Pirms Lopesas sportists ir saticies ar Keitu Hadsoni, Madonnu, Demiju Mūru un Kameronu Diazu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu