Dziedātāja Selēna Gomesa: «Es mīlu depresīvas lietas»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Par spīti faktam, ka vairums uzskata, ka dziedātājas Selēnas Gomesas karjera veiksmīgi attīstījusies, pateicoties pozitīvismam, dziedātāja neslēpj, ka bieži cīnās ar depresijas lēkmēm un dievina paskumt.

Dziedātāja Selēna Gomesa paziņojusi, ka labākās dziesmas, idejas videoklipiem viņu piemeklē laikā, kad viņa skumst un ļaujas melanholijai.

Selēnai patīk melanholija, klausīties skumju mūziku, skatīties depresīvas filmas un iegūt stāvokli, kad sirdī ir maza smeldze, tas ir dziedātājas mīļākais dvēseles stāvoklis.

Gomesa sirgst ar depresiju un jau vairākkārt ārstējusies klīnikā, tāpēc viņai nav vēlams ļauties melanholijai, bet jāmēģina dzīvot pēc iespējas lielākā pozitīvismā, kas nekādā veidā nav savienojams ar Gomesas vēlamo iekšējo stāvokli.

Lai neiekristu depresijas valgos, Gomesa piecas reizes nedēļā apmeklē psihologu, jo tikai tā spēj sakārtot domas un izvairīties no atrašanās ārstniecības iestādēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu