Aktieris Breds Pits pievērsies skulptūru veidošanai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Šķiršanās nav vienkāršs process, aktierim Bredam Pitam nepatīk runāt par savām sajūtām, tāpēc atradis citu veidu, kā izpaust emocijas. Pits sācis veidot skulptūras, aktierim tik ļoti iepaticies process, ka viņš apmeklē privātstundas pie Losandželosā dzīvojošā tēlnieka Tomasa Hausigo.

Aktieris Breds Pits jau ilgu laiku interesējas par mākslu, kas nav saistīta ar aktiera profesiju, viņš kopā ar mēbeļu dizaineri Frenku Polaro izveidojis mēbeļu kolekciju, nu Pits izlēmis pievērsties tēlniecībai.

Nav zināms, kas aktieri mudinājis pievērsties tieši skulptūru izveidei, bet hobijs jau sāk pārtapt par nopietnu nodarbošanos.

Pitu neinteresē pati skulptūra, bet sajūtas, kuras tam rada pats process, jo pēc nodarbības viņš emocionāli jūtas daudz labāk un ikviens viņa darbs parāda sajūtas, ne prāta vēlmes.

Tomasa Hausigo darbi ir ieturēti mūsdienīgā stilā, un tos savu māju, apkārtnes interjerā iecienījusi grupa «Red hot chilli peppers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu