Dainis Porgants savu meitu nav redzējis jau 25 gadus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Dziedošais aktieris un joku plēsējs Dainis Porgants (58) atzinis, ka savu meitu Annu Mariju no pirmās laulības ar maestro Raimonda Paula meitu Aneti nav redzējis jau 25 gadus.

Laulība izjuka, kad meitiņai bija trīs gadi, un kopš tā laika Porgants savu bērnu nav redzējis.

«Uz viņu varu paskatīties tikai žurnālos un avīzēs. Ja savādāk nevar, tad vismaz tādā veidā varu sekot līdzi, kā viņa aug. Arī mani kolēģi, kas ir satikuši kādās privātākās viesībās manu meitu, pēc tam atstāsta, kā viņa dzīvo. Lai gan bija atskanējušas runas, ka viņa runā tikai angļu valodā, zinu, ka viņa arī tekoši runā latviski,» intervijā žurnālam «Vakara Ziņas» stāstījis Porgants.

Pašlaik mākslinieks audzina divus bērnus kopā ar civilsievu. Porgants mīļoto bildinājis jau divas reizes un vēlāk atkārtoti piedāvājis salaulāties: «Sieva jau atbalsta mani, bet laikam domā, ka esam tik aizņemti, ka nav laika kāzas svinēt.»

Viņš stāsta, ka sieva uzņēmusies iniciatīvu bērnu audzināšanā, kamēr pats kā tētis ir pielaidīgs un saudzējošs. «Ja bērnus būtu audzinājis tikai es, tad viņi nebūtu sasnieguši to, ko viņi ir sasnieguši. Ja bērni izvēlēsies savu nākotni saistīt ar skatuvi, neatturēšu viņus,» intervijā apgalvo Porgants.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu