Andželīna Džolija un Breds Pits atsākuši komunicēt viens ar otru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Sešus mēnešus pēc paziņojuma par šķiršanos aktieri Breds Pits un Andželīna Džolija atsākuši sazināties savā starpā, neizmantojot juristus kā starpniekus.

Informāciju, ka bijušie mīlnieki atsākuši sazināties, izdevumam «People» atklāja kāda pārim tuvu stāvoša persona, paziņojot, ka šī komunikācija padara bērnus laimīgus, jo viņiem ir cerība, ka vecāki vismaz izšķiroties spēs saglabāt draudzīgas attiecības.

Džolija, redzot, ka apkārtējie viņu neatbalsta šķiršanās procesā, mainījusi taktiku un nu ļauj Pitam tikties ar bērniem, cik bieži viņš vēlas, un pāra atvases labprāt pavada laiku kopā ar tēvu, tā ir iespēja bērniem arī atgriezties ierastajās mājās un nakšņot savās istabās.

Janvārī aktieri vienojās, ka šķiršanās detaļas netiek publiskotas, tāpat tiesas sēdes nav «atvērtas» un tajās nevar piedalīties cilvēki no malas, tas ir veids, kā aktieri plāno pasargāt bērnus no negatīvas informācijas presē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu