Keitija Perija uzvarējusi tiesā mūķenes saistībā ar savu iegādāto īpašumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Keitija Perija pagājušajā gadā iegādājās īpašumu, kas reiz piederējis katoļu baznīcai, un tika iesūdzēta tiesā, jo tuvējās baznīcas mūķenes apgalvojušas, ka īpašums iegūts nelikumīgi. Beigu beigās māksliniece uzvarēja tiesā un nu var iekārtot bijušo klosteri par savu mājvietu.

Tiesa lēma par labu dziedātājai, un nu trīsdesmit divu tūkstošu kvadrātmetru lielā ēka oficiāli pieder Keitijai Perijai un mūķenēm ir jāatstāj Perijas īpašums un jāmeklē jauna mājvieta.

Mūķenes tiesāšanās laikā apgalvoja, ka Keitija plāno svētajā vietā pievērsties melnajai maģijai, kas nav pieļaujams, šādas domas sievietēm radās, jo Helovīna svētkos dziedātāja bija pārģērbusies par raganu.

Mūķenes vēlējās īpašumu pārdot kādai biznesa lēdijai, bet viņām nebija uz to nekādu tiesību. Uzzinot, ka dziedātāja iegādājusies klosteri, sievietes vēlējās tiesas ceļā panākt, ka Perijai jājautā Vatikānam, vai viņa maz var dzīvot uz svētās zemes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu