Vai tiešām seriāls «Vampīra dienasgrāmatas» vairs netiks uzņemts?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā izrādās, ne vampīri, ne seriāli par vampīriem nespēj nomirt un tikt aizmirsti. Seriāls «Vampīru dienasgrāmatas» vēl nav paspējis televīzijas ekrānos atvadīties no pielūdzējiem, kad tā scenāriste jau paziņojusi, ka uzņemtā fināla sērija varētu nebūt pati pēdējā.

Galveno lomu atveidotāji, aktieri Ians Somerhalders un Pols Veslijs paziņojuši, ka nekad nepiekritīs filmēties seriāla turpinājumā, ja tāds tiks uzņemts, turpretī seriāla scenāriste paziņojusi, ka pieļauj iespēju, ka «Vampīra dienasgrāmatām» varētu būt turpinājums.

Sieviete intervijā prātojusi, ka, iespējams, pēc desmit gadiem viņa sēdēs mājās, būs sailgojusies pēc darba, pēc seriāla tēliem un, saņemot aicinājumu uzrakstīt scenāriju vēl pāris sērijām, to labprāt izdarīs.

Džūlija Pleka, pat rakstot pēdējās sērijas scenāriju, spēja radīt dažus aizmetņus, kurus attīstot seriālu varētu uzņemt vēl un vēl.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu