Džiliana Andersone par savu psihisko saslimšanu: «Es nevēlējos doties ārā no mājas»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Izdevumam «The Guardian» aktrise Džiliana Andersone pastāstīja par savu psihisko saslimšanu, cīņu, par blakusparādībām un spēju panākt, ka gribas dzīvot, ne vienkārši eksistēt, guļot tumšā istabā.

Seriāla «X files» zvaigzne kopā ar rakstnieci Dženiferu Nadelu uzrakstījusi grāmatu «We: A Manifesto for Women Everywhere», kurā atklāj, ka viņas dzīvē bijuši laiki, kad psihiskās veselības dēļ viņa nav vēlējusies pamest māju un jutusies ļoti depresīva.

Intervijā aktrise atzina, ka jau no četrpadsmit gadu vecuma regulāri apmeklē psihiatru, lai tiktu galā ar savām psihiskajām problēmām, kuras radās tādēļ, ka tīņu gados viņa lietojusi narkotikas.

Laiku pa laikam slimība piedzīvo saasinājumus, un tad slavenībai grūti sevi piespiest gan ēst, gan satikt cilvēkus, pārējā laikā, lietojot medikamentus, viņa dzīvo gluži kā ikviens no mums.

Andersonei no jaunības gadiem ir arī problēmas ar atmiņu, kas apgrūtina aktrises darbu, jo viņai grūti atcerēties lomu tekstus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu