Zirglietu andele Valmiermuižas stallī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 19. martā, no plkst. 11.00 līdz 15.00 Valmiermuižas staļļa pagalmā notiks pirmā zirglietu andele Vidzemē. Tās laikā gan lieli, gan mazi jātnieki un zirgu mīļi aicināti tirgot un iegādāties gan lietotas, gan jaunas zirglietas un jātnieku drēbes, kā arī pasūtīt jaunas no kataloga.

Ciemos aicināti arī visi tie, kas vēlas ielūkoties staļļa dzīlēs un iepazīt šo fantastisko dzīvesveidu. Tamdēļ staļļa iemītnieki jau tagad ar nepacietību gaida šo dienu, lai ar viesiem draudzīgi baudītu siltu tēju un kafiju, uz ugunskura vārītu zupu, andelētos uz nebēdu, kā arī izaicinātu veiksmi loterijā.

Ja arī tavā skapī zirglietām un jātnieku drēbēm jau par maz vietas, tās kļuvušas par mazu vai nav nepieciešamas, savu vēlmi tirgoties piesaki, zvanot pa tālr. 26562703 vai rakstot e-pastu izjades@valmiermuiza.lv līdz 12.03.2017. Dalības maksa EUR 3.00.

Norises vieta - Valmiermuižas stallis, Dzirnavu iela 15, Valmiermuiža, Valmieras pagasts, Burtnieku novads.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu