Vai Dženifera Lopesa un Bens Afleks savām attiecībām dod otro iespēju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2004.gadā izjuka aktiera Bena Afleka un dziedātājas Dženiferas Lopesas attiecības. Runā, ka bijušie mīlnieki izlēmuši tām dot otro iespēju.

Janvārī dziedātāja Dženifera Lopesa izšķīrās no repera Dreika, savukārt aktrise Dženifera Gārnere iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu, lai beidzot pieliktu punktu savām un aktiera Bena Afleka attiecību peripetijām.

Runā, ka Lopesa un Afleks sākuši kopā pavadīt laiku un tas nenotiek tikai tāpēc, lai pārrunātu nākotnes projektus, bet lai atjaunotu savu mīlestību.

Tiekoties, lai pārrunātu filmas scenāriju, aktieri apkārtējiem radījuši iespaidu, ka ir pāris un nekad nav šķīrušies, viņi nav slēpuši savas simpātijas, tieši pretēji, visādi centušies viens otram tās izrādīt.

Intervijā runājot par bijušajām attiecībām, Lopesa nekad nav slēpusi, ka citā laika posmā, citos apstākļos kas zina, kā būtu attīstījušās viņu jūtas. Starp viņiem reiz bijusi spēcīga mīlestība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu