Geju kluba «XXL» vietā atklāts jauns geju klubs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TOP Club Riga

Februāra beigās Rīgā, Alfrēda Kalniņa ielā 4, norisinājās jaunā LGBT kopienas kluba «Top Club Riga» atklāšana. Jaunais klubs izraisījis plašu ažiotāžu ne tāpēc, ka Rīgā tiek atklāts jauns uz homoseksuāliem cilvēkiem orientēts klubs, bet gan tāpēc, ka tas izveidots leģendārā kluba «XXL» telpās.

Līdz ar to daudzi ieradās tikai tāpēc, lai redzētu, kā mainīts kluba iekārtojums un vai tas ir labāks par reiz iemīļoto klubu, kurš pēdējos gados bija piedzīvojis norietu.

Pirms atklāšanas kluba vadība solīja izveidot mākslas telpu, kura atklāšanas pasākumā gan vēl nebija pieejama, tomēr tas nebija izdarīts, tāpēc apbēdināja daudzus sanākušos viesus, kuri vēlējās redzēt mākslas un kluba dzīves sintēzi.

Tāpat viesus mulsināja koridors starp pirmo bāru un deju zāli, kā arī stikla un spoguļu siena, kurā daudzi viesi ieskrēja, vēl esot skaidrā prātā.

Daudzi viesi izteicās, ka pirmā bāra telpa atgādina padomju laiku diskotēku, kur ap malām izveidotās lāviņas nepārtraukti bija aizņemtas ar sēdētgribētājiem - apkārtējo vērotājiem.

Atklāšanas vakara izklaides programmā viesiem bija iespēja baudīt gan vijolnieces virtuozos skaņdarbus, gan Anglijā populārā deju mūzikas dueta «AM2PM» uzstāšanos, bet īpašu «odziņu» pasākumam piešķīra striptīza deju grupa «Male Empire Night out Show».

Foto: TOP Club Riga

Atklāšanas vakarā vairākums viesu bija no citām valstīm atbraukuši vīrieši, šur tur varēja manīt arī pa kādai daiļā dzimuma būtnei. Viesu vidū bija arī par radiogeišu dēvētā Ieva Adamss, dejotājs Rolands Šteinbergs, Rīgas Modes nedēļas rīkotāja Jeļena Strahova, kā arī dziedātāja Liera Štein.

Kluba vadība sola regulāras «karstas» ballītes, un jau 17. martā «Top Club Riga» telpās notiks vācu dziedātājas Miz Noni uzstāšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu