Bejonsē un Jay-Z plāno iegādāties māju par astoņdesmit pieciem miljoniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Bejonsē un reperis Jay-Z nopietni gatavojas dvīņu dzimšanai, pāris ne tikai pērk labākās un dārgākās lietas, lai iekārtotu bērnistabu, bet nu izlēmuši iegādāties pat jaunu māju. Pāris vēlas kļūt par astoņdesmit piecu miljonu dolāru vērta savrupnama īpašniekiem.

Slavenību noskatītajā mājvietā ir 123 telpas, mākslinieki pirms divām nedēļām apskatījuši māju un nu domā, vai redzētais ir gana labs, lai viņi tajā dzīvotu ilglaicīgi.

Šovbiznesa zvaigznes vēlas atrast māju, kurā mitināties nākamos desmit gadus, tādu, kas atbilstu viņu līmeņa cilvēkiem un spētu nodrošināt izolētību no apkārtējiem, jo pats būtiskākais ir pasargāt bērnu privātumu.

Mājā ir četrpadsmit istabas, divdesmit septiņas vannas istabas, vairāki kabineti, boulinga zāle, mājas kinoteātris, baseins, milzīga virtuve, kā arī tas viss aprīkots ar pašu jaunāko, dārgāko tehniku un mēbelēm, tātad pārim nebūtu lieki jātērējas, iekārtojot māju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu