Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēs ekstravagantā grupa «Triana Park»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Picture Agency

26.februārī norisinājās «Supernovas 2017» fināla tiešraide, kurā piedalījās četri dalībnieki – The Ludvig, Santa Daņeļeviča, «Triana Park» un «My Radiant You», kuri sacentās par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Beigu beigās uzvaras laurus plūca grupa «Triana Park».

Arī šoreiz «Supernovas» vadītāju lomās iejutās Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš, bet reklāmas pauzēs tiešraides viesus izklaidēja Rīgas Bebrs.

Fināla tiešraidē žūrijā atradās un viedokļus izteica Kaspars Roga, Guntars Račs, Intars Busulis, kā arī 2003.gada Eirovīzijas uzvarētāja Marina Naumova. Žūrija izteica savus viedokļus saistībā ar māksliniekiem, to priekšnesumiem un dziesmu izredzēm lielajā Eirovīzijas konkursā.

Tā kā finālā viss bija atkarīgs no skatītājiem, tad žūrija varēja tikai cerēt, ka skatītāji ņems vērā viņu novērojumus un viedokļus.

Pirms ikvienas uzstāšanās dalībnieku vizītkartēs varēja tuvāk iepazīt visus četrus finālistus, gan vērojot viņu dzīvi, aktivitātes, gan uzzinot domas par mūziku, konkurentiem un dziesmu.

Kamēr norisinājās balsojums, uz «Supernovas» skatuves kāpa dziedātājs Intars Busulis un izpildīja dziesmu «Debesis», kā arī dziedātājs Justs, kurš godam pārstāvēja Latviju Eirovīzijā pirms gada.

Arī fināla balsošanā uzvarētāja noteikšanā tika ņemti vērā oficiālie straumēšanas servisa Spotify mūzikas patērēšanas dati, kas tika iekļauti balsojumā.

Kā tu vērtē «Supernova 2017» uzvarētāju un Latvijas izredzes Eirovīzijas dziesmu konkursā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu