Dziedātāja Bejonsē apsver mājdzemdību iespēju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Bejonsē grūtniecībai pievērstās uzmanības dēļ apcer izvēlēties mājdzemdības. Gaidāmo bērnu tēvs, reperis Jay-Z dzemdību laikā vēlas sievai nodrošināt papildu drošību, bet mājdzemdības atrisinās visus papildu drošības jautājumus.

Grūtniecība piesaistījusi lielu preses uzmanību, paparaci nemitīgi atrodas pie pāra mājas un seko Bejonsē visur, kur viņa dodas, tas sievietei liek nevēlēties pamest māju un rada papildu stresu.

Šo iemeslu dēļ Jay-Z uztraucas par mīļotās un bērnu drošību, tāpēc īpaši dzemdību laikā viņš vēlas pasargāt sievu no ikviena nepatīkama «pārsteiguma».

Dziedātājas pirmās dzemdības norisinājās vienā no Ņujorkas klīnikām, šoreiz slavenība vēlas dzemdēt sev patīkamā vidē mīļoto cilvēku ielenkumā.

Jay-Z izpilda ikvienu sievas kaprīzi un jau sācis iekārtot īpašu istabu, kurā norisināsies dzemdības, ja Bejonsē lems par labu mājdzemdībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu