«NCIS» zvaigzne Paulija Perete: «Kādu dienu «stalkers» mani nogalinās»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

2014.gadā seriāla «NCIS» zvaigzne Paulija Perete apsūdzēja bijušo vīru sev veltītā nevēlamas uzmanības izrādīšanā, lai uzzinātu visu par bijušo mīļoto, vīrietis sociālajos tīklos veidojis viltus profilus, lai sazinātos ar Pauliju.

Aktrise Paulija Perete intervijā atklājusi, ka jau vairāk nekā desmit gadus saskaras ar vairākiem «stalkeriem», kuri nebeidz sievietei izrādīt nevēlamu uzmanību, kura kļūst arvien lielāka un līdzinās apsēstībai.

Paulija jau vairākus gadus strādā, lai labotu likumu, kas atbild par šādām nelīdzsvarotām personām, lai beidzot «stalkeri» saņemtu reālu sodu.

Aktrise apzinās, ja drīzumā nemainīsies likums, tieši no šādas personas uzbrukuma viņa reiz mirs, jo, kopš iemantojusi popularitāti, nespēj atbrīvoties no šādu personu uzmanības.

Perete sāka publiski runāt par nepieciešamību mainīt likumu pēc 2015. gadā piedzīvotā uzbrukuma, kad vīrietis, kas viņai draudējis ar izrēķināšanos vairākus mēnešus, beigu beigās to mēģinājis reālajā dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu