Aktrise Megana Mārkla plāno pamest seriālu «Suits»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Aktrise Megana Mārkla, kura iemantoja popularitāti, pateicoties dalībai populārajā seriālā «Suits», ir tik ļoti aizrāvusies ar savām attiecībām, ka plāno pamest seriālu, lai tikai nekas nestātos ceļā viņas kļūšanai par Anglijas karaliskās ģimenes locekli.

Princim Harijam sākot attiecības ar aktrisi Meganu Mārklu, daudz tika runāts, vai karaļnamam ir pieņemams, ka viņu, iespējams, topošā ģimenes pārstāve strādā kino jomā, kas nekādā veidā nav savienojams ar konservatīvo dzīvesveidu, kā arī karaliskajiem pienākumiem.

Lai izbeigtu šādas runas, Megana izlēmusi beigt filmēties populārajā seriālā, un pagaidām viņa nedomā uzņemties citus darbus kino vai televīzijā.

Megana jau lūgusi šova scenāristus un producentus tuvākajā laikā izdarīt tā, lai viņas tēls izzūd no aktīvajām seriāla gaitām, izbeidzoties kontraktam, kurš tiek pagarināts katru sezonu, slavenība nedomā pat izskatīt iespēju turpināt filmēties.

Markles filmēšanās grafiks rada viņai un princim sarežģījumus, kā nekā pārim nākas dzīvot uzreiz divās valstīs, bet, ja nebūs filmēšanās, pāris varēs pavadīt laiku Anglijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu